کد مطلب: 2726
یکشنبه ۱۳۹۷/۴/۱۰ - ۷:۴۱

آلبالو، محصول ارزشمند آذربایجان:

جشنواره «نگین سرخ» تسوج فرصتی برای معرفی توانمندی های منطقه

گلشن راز: سالانه ۵۴۰۰ تُن آلبالو از باغات شهرستان شبستر برداشت می‌شود و این شهرستان با داشتن ۱۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت درختان آلبالو در زمینه تولید و برداشت این محصول رتبه اول استان آذربایجان شرقی را دارد.

به گزارش گلشن راز  از شبستر، بر اساس اطلاعات و آمار منتشر شده، بیشترین برداشت آلبالو در شهرستان شبستر یعنی تقریبا” ۵۰ درصد آلبالو و ۹۵ درصد فراوری و تولید خشکبار این محصول در بخش تسوج انجام می شود.

سالانه ۵۴۰۰ تُن آلبالو از باغات شهرستان شبستر برداشت می‌شود و این شهرستان با داشتن ۱۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت درختان آلبالو در زمینه تولید و برداشت این محصول رتبه اول استان آذربایجان شرقی را دارد. شهرستان های مرند، اهر و جلفا بعد از شبستر به ترتیب در رده های بعدی تولید آلبالو قرار دارند.

آلبالوی ژنوتیپ محلی، مجاری، بوترمو، تک دانه، گیلاسی، گیسویی از ارقام مهم آلبالوی کشت شده در باغات بخش تسوج است که با اصلاح نهال و شیوه آبیاری و استفاده به موقع از سموم آفات نباتی تولید آلبالو در شهرستان افزایش می یابد.

برگزاری جشنواره آلبالو در بخش تسوج زمینه را برای رشد و اعتلای صنعت گردشگری در این منطقه فراهم می کند.

اخگرپور دبیر این جشنواره که این برنامه بیشتر با همت و پیگیری های او و دوستانش به ثمر رسیده هدف از برگزاری این جشنواره را شناساندن توانمندی‌های این بخش در سطح کشور و معرفی جاذبه‌های گردشگری بخش تسوج و جذب گردشگر عنوان کرد.

انتظار می رود همزمان با برگزاری این جشنواره، با برپائی نمایشگاهی از محصولات غذایی و آشامیدنی تحصیل شده از این محصول، ضمن معرفی توانمندی های گردشگری و جاذبه های تاریخی این شهر، ارزش های غذایی این محصول بیش از گذشته معرفی شود.

  یادداشت: علیرضا خوش نیت

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

آخرین اخبار

توئیت