امام جمعه صوفیان:
مسئولیت بزرگ مجلس امروز ایجاد امید و انتظار در مردم است
به گزارش گلشن راز ، حجت الاسلام حسن مرسلی در خطبه های امروز نماز جمعه صوفیان با اشاره به هفته عفاف و حجاب اظهار داشت: عدم حمایت از پوشش اسلامی وتولید کنندگان باعث ترویج فرهنگ مبتذل غرب شده و چندین برابر کردن قیمت پوشش اسلامی زنان،خود حمایت عملی از فرهنگ غربی است.
امام جمعه صوفیان با اشاره به عدم دقت در تحلیل ها گفت: وقتی خانم و دختر خانمی با بی حجابی مورد تحلیل قرار می گیرد یعنی الگودهی غلط برای زنان و دختران آن جامعه است.
مرسلی با اشاره به اول ذی الحجه ، سالروز پیوند آسمانی امیرالمومنین و حضرت فاطمه (س)را تبریک گفت و خاطر نشان کرد: مسئله ازدواج و تشکیل خانواده همیشه مورد تاکید دین اسلام و بزرگان الهی هستندکه باید مورد توجه جدی همه ی خانواده ها بخصوص جوانان باشد و تنها راه سالم و شرعی کنترل غرایز شهوانی ازدواج می باشد.
وی افزود: اصل و اساس ازدواج در اسلام،رعایت سادگی آن است و اولش هم از همین ساده برگزار کردن مراسم ازدواج شروع می شود وگرنه اگر مجالس اشرافی واعیانی گرفتید چگونه می توانید در خانه ی کوچک استیجاری و با انواع مشکلات و نبودهای زندگی وبا وسایل مختصر زندگی کنید.
مرسلی گفت: ملاک خوشبختی در ازدواج، محبت است نه تشریفات ، و در ازدواج اصل قضیه محبت است، محبتی که خداوند در دلها قرار داده است.
امام جمعه صوفیان با اشاره به آیه کلام الله مجید گفت: وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّهً وَ رَحْمَهً .
بدون ان محبت هم مرد هم زن هر دو ناقص هستند.
خطیب نماز جمعه صوفیان در بخش دیگر سخنان خود خاطر نشان کرد: مسئولیت بزرگ مجلس امروز ایجاد امید و انتظار در مردم است و دیدار نمایندگان منتخب مردم با رهبر انقلاب طبق روال سالانه ولی امسال بخاطر وضع کرونایی ازطریق فضای مجازی اتفاق افتاد.
وی به نکاتی که مطالبه رهبر معظم و مردم از نمایندگان منتخب است اشاره کرد و گفت : اولویت را به مسایل کلیدی مانند تولید،اشتغال،مهار تورم،مدیریت نظام پولی و بانکی ،مسکن،ازدواج جوانان و مدیریت فصای مجازی و فرزند آوری باید داد.
امام جمعه صوفیان از نمایندگان استان و شهرستان خواست با توجه به معادن موقعیت جغرافیایی تنوع اقلیمی شهرستان و استان استفاده از ظرفیت های معنوی مبتنی بر ایمان انقلابی و مذهبی توجه به هیئت های مذهبی و انقلابی در بهبود شرایط اقتصادی مردم فعالتر قدم بردارند.
انتهای پیام/
افزودن دیدگاه جدید